Beograd, West65

Novi Beograd | Omladinskih brigada 86.

BeoBalet je belet za decu!

BeoBalet je poznata škola klasičnog i modernog baleta na Novom Beogradu, koja radi sa decom uzrasta od 3 do 15 godina.

Preduslov za upis u našu školu je osmeh i ljubav prema baletu i umetnosti.

Program BeoBaleta podsticajno deluje na sveukupan razvoj deteta kroz časove baleta i mnogobrojne umetničke radionice, koje su sastavni deo našeg plana i programa. Nastavni program BeoBaleta podrazumeva multidisciplinarni pristup, koji se odnosi na edukaciju u oblasti klasičnog i modernog baleta, muzike i glume. Mi zajedno otkrivamo svet umetnosti i postajemo mali umetnici.

Časovi baleta za decu obuhvataju: gimnastiku, klasični balet, stav i držanje tela, plesne korake i figure, moderni balet, koreografije, improvizacije i radionice (hora, muzičke teorije, glume, joge i gimnastike).

Polaznice se uvode u čarobni svet BeoBaleta, gde će kroz mnogobrojne nastupe, smotre i takmičenja imati priliku da iskažu i razviju osećaj za balet i druge umetnosti. Deca kroz pohađanje programa stiču: INDIVIDUALNOST, SAMOPOUZDANJE, KONCENTRACIJU, PAŽNJU, BOLJU MOTORIKU I KOORDINACIJU, KREATIVNOST I KOMUNIKATIVNOST.

Časovi se održavaju dva puta nedeljno u trajanju od sat vremena u savremeno opremljenom studiju škole. Svakog vikenda organizuju se specijalne radionice hora, muzičke teorije, glume, joge i gimnastike, koje upotpunjuju specifični program BeoBaleta.

Upis se vrši radnim danima od 16 do 22 h u prostorijama BeoBaleta na Novom Beogradu. Svakog dana organizujemo konsultacije i testiranje za naše nove članove. Potrebno je samo da zakažete svoj termin.

Pogodnosti prilikom upisa:

  • Prva dva časa BeoBaleta su promotivna
  • Popust 50% za drugo dete, a treće dete je besplatno
  • Popust 20% na programe BeoCentra (BeoArt, BeoMuzika, BeoLogos)
  • Besplatan parking

Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom broja telefona – 064 1379707 i 064 1956921, kao i putem mejl adrese: office@beobalet.com ili beobalet@gmail.com.