Kovin

BeoBalet je nastao u Kovinu pre 10 godina. Taj naš balet za decu se godinama razvijao, menjao i rastao. Tokom godina našeg rada prerasli smo u školu koja radi u tri grada, Kovinu, Beogradu i Loznici, i koja savake godine ima više od 200 upisanih đaka.

Vizija BeoBaleta je nastala u radu sa divnim devojčicama iz Kovina. Može se reći da smo mi zajedno rasli i razvijali se. Zahvalni smo svakoj našoj devojčici koja je kroz svoj trud, talenat i ljubav inspirisala naš rad i razvoj. Zahvaljujući njima mi se danas bavimo najlepšim poslom na svetu – mi pravimo princeze, mi pravimo buduće divne ljude! Svakodnevno uživamo u umetnosti i prenosimo znanje i ljubav u oblasti baleta, muzike, glume i još mnogo toga.

Ljubav se ljubavlju vraća! Mi smo dobili nemerljivu ljubav i zbog toga će balet u Kovinu uvek biti poseban za nas! Mi smo zajedno putovale, obilazile muzeje, osvajale brojne nagrade na takmičenjima i ovacije na koncertima, ali zajedno smo provodile i sate u baletskoj sali. Tada smo pravile prve baletske pokrete, ali smo učile i o drugarstvu, poverenju i istrajnosti.

BeoBalet Kovin nastavlja sa svojim radom. Dolaze nove devojčice koje žele da se upoznaju sa čarobnim svetom baleta!

BeoBalet Kovin je škola klasičnog i modernog baleta za decu uzrasta od 3 do 15 godina, koja žele da upoznaju čarobni svet pokreta, muzike, glume i scene.

Program podsticajno deluje na sveukupan razvoj deteta kroz baletsku umetnost i mnogobrojne kreativne metode. Nastavni program BeoBaleta podrazumeva multidisciplinarni pristup, koji se odnosi na edukaciju u oblasti baleta, muzike, glume i gimnastike.

Časovi baleta za decu obuhvataju: gimnastiku, klasični balet, stav i držanje tela, plesne korake i figure, moderni balet, koreografije, improvizacije i radionice.

Kroz našu školu devojčice stiču: INDIVIDUALNOST, SAMOPOUZDANJE, KONCENTRACIJU, PAŽNJU, BOLJU MOTORIKU I KOORDINACIJU, KREATIVNOST I KOMUNIKATIVNOST.

BeoBalet Kovin održava časove subotom u trajanju od 90 minuta u baletskoj sali Centra za kulturu Kovin. Mesečna članarina iznosi 2000 dinara. Upis je u toku. Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom broja telefona – 064 1956921, kao i putem mejl adrese: beobalet@gmail.com.